-
عقاید و باورهای نادرست در مورد طبیعی یا مصنوعی بودن عسل و شیوهی شناسایی آنها
یکشنبه 15 دی 1392 10:28
باور گروهی از مردم آن است که عسل وقتی که بلورین،کدر و ته نشین گردد تقلبی است و عسل سالم و طبیعی همیشه صاف و شفاف میماند و هنگامی که عسل خریداری شده پس از مدتی کدر و ته نشین گردید و بلورین شد (شکرک زد)،ناراحت شده و به فروشنده اعتراض میکنند. این باور اشتباهی است که در کشور ما رایج است چرا که مصرف کننده ایرانی، عسل...
-
علت شکرک نزدن عسلهای موجود در بازار چیست؟
چهارشنبه 4 دی 1392 11:04
برای جلوگیری از تبلور عسل معمولا کارخانههای بستهبندی کننده عملیاتی روی آن انجام میدهند که عبارتند از:حرارت دادن، افزودن کمی جوهر لیمو در هر تن و ... در همه این موارد به خاطر وارد شدن ناخالصی در مجموعه قندهای موجود،پدیده کریستالیزاسیون ( رس "بلورین" شدن) به تاخیر می افتد. در مورد کارگاههای ناشناخته که در...
-
روش ذوب کردن عسل طبیعی بلورین (رسوب )شده
سهشنبه 26 آذر 1392 15:42
برای مایع نمودن عسلی که بلورین شده میتوان از آب گرم استفاده کرد.برای این کار ظرف عسل را در آبی که حرار آن 60 تا 75 درجه سانتیگراد است قرار میدهند تا عسل رسوب کرده به تدریج ذوب شود و پس از این که بخش بزرگ حجم عسل ذوب شد باید آن را از درون ظرف آب بیرون آورد زیرا بقیه عسل با حرارت باقی مانده در خود ظرف عسل،مایع خواهد...
-
بلورین ( کریستالیزه) شدن عسل(Granulated Honey)
سهشنبه 21 آبان 1392 11:23
آن چه که در اصطلاح «رسوب کردن،شکرک زدن» میگویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی میکند چیزی جز پدیده «بلورین شدن» یا «کریستالیزاسیون» نیست. عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامد است که زیر شرایط بسیار شکنندهای به صورت مایع در میآید.این ماده اشباع شده قندی...
-
نحوه تهیه عسل یونجه یا عسل گلرنگ
سهشنبه 26 شهریور 1392 10:05
این عسل با جمع آوری شهد گیاه یونجه (Alfalfa) توسط زنبور بعمل میآید. این گیاه در اغلب نقاط کشور کشت شده و دارای گلهای بنفش رنگ زیبایی بوده و حداکثر میزان ویتامین K و ویتامین A را در خود دارد. بر اساس تحقیقات محققین، خواص دارویی آن به شرح ذیل توضیح داده میشود. تقویت سیستم بینایی، تقویت و جوان سازی سلولهای پوستی، مناسب...
-
ژل رویال چیست؟
شنبه 23 شهریور 1392 21:10
ژل رویال ( شاه انگبین) ژله رویال ( یا ژله شاهانه/ ژله سلطنتی) ماده است که به وسیله یک جفت غده مغزی زنبوران کارگر ترشح میشود و در ترکیبات این ماده فوقالعاده مغذی 12% پروتئین،5% چربی وجود دارد و همچنین سرشار از ویتامینهای A،C،E،D و به ویژه ویتامین های گروه B(B1-B2-B6-B12) و مواد معدنی مانند سدیم، پتاسیم، فسفر،...
-
فروش عسل ارگانیک و دارویی به همراه محصولات زنبور
جمعه 22 شهریور 1392 11:05
ما مفتخر به ارایه عسل های طبیعی بر گرفته از گرده گل (بدون تغذیه زنبور از شکر) می باشیم که آزمایشگاههای معتمد و استاندارد صنف زنبورداران کشور آنها را تایید می نمایند و عسل ها و کلیه محصولات زنبور مستقیما از زنبوردار به مصرف کننده تحویل میگردد. مرغوبیت محصولاتمان را آزمایشگاهها و متخصصین واقعی تایید می نمایند . "...
-
نکاتی درباره خواص درمانی عسل طبیعی
پنجشنبه 21 شهریور 1392 12:15
از گذشتههای دور تاکنون از عسل در درمان بسیاری از بیماریها استفاده شده است. مهمترین خاصیْت عسل،ضد میکروب بودن آن است و سرچشمهای بسیار ارزشمند از آنتی اکسیدان هاست که نقشی اساسی در جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی دارد. دیگر آن که عسل باعث تحریک، تقویت قلب و گشایش رگها و مویرگ ها شده و جریان خون را در دورن...